LUPENI: Zi neagră pentru rudele și prietenii tinerei ucise în Timișoara. „Cât de dureros este pentru o mamă să-și vadă fiica moartă”

Tânăra ucisă de fostul iubit, într-un parc din centrul Timișoarei, a fost adusă acasă, la Lupeni, pentru a fi înmormântată. Trupul neînsuflețit al fetei a fost depus la Capela Precup, din municipiu.

 Astăzi, rudele și prieteneii au trecut pe la capelă pentru a-și lua bun rămas de la Karina Maria, plecată mult prea devreme dintre noi, la doar 21 de ani. 

„O zi neagră pentru Lupeni, o zi neagră pentru România. Am pierdut un suflet drag nouă, am pierdut-o pe Karina. Am fost la capelă pentru a spune o rugăciune de iertare și odihnă veșnică. Veau ca noi toți să facem asta. Este un îndemn, nu o laudă, un gest de solidaritate, o lecție de viață. Să ne iubim pe noi mai mult, să trăim fiecare clipă a vieții cu persoane dragi cum sunt părintii noștri. Cât de dureros este pentru o mămă să-și vadă fiica moartă. Dumnezeu sa o odihnească!”, a scris un prieten de-al fetei pe pagina sa de Facebook. În scurt timp, postarea a strâns sute de mesaje de condoleanțe din partea oamenilor, șocați de cumplita tragedie. 

„Cât de dureros, mai ales că o cunosc de când s-a născut. Cât de dureros pentru mama ei, cât de nedrept... Nu mai sunt cuvinte, doar durere... Regret nespus”, a mai scris o prietenă a familiei îndurerate pe pagina de socializare. 

Potrivit apropiaților, înmormântarea va avea loc joi, la ora 13.00. 

În seara zilei de 20 septembrie, Karina Maria se plimba cu o prietenă pe o alee, în parcul din spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. În fața lor a apărut fostul iubit al fetei, Cosmin Titiș (foto jos), care a tras-o deoparte pe fată pantru a vorbi cu ea. Brusc, individul a scos un cuțit, s-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o de mai multe ori, în gât, în piept și la nivelul feței. A abandonat-o într-o baltă de sânge, sub privirile șocate ale prietenei și a dispărut. 
După câteva ora, Cosmin Titiș a fost prins de polițiști și trimis în arest preventiv. 

Un prieten de-al fetei ucise, Florin Nicolae, spune că aceasta și-a presimțit sfârșitul. Vorbise cu ea vara trecută și Karina i-ar fi spus că „anul acesta nu îl apucă tot”. Fostul iubit o urmărea peste tot și ar fi amenințat-o de mai multe ori. 
 

Adauga comentariu