Interlopul din Valea Jiului Sorin Palesică are, din nou, dosar penal. De data aceasta, pentru că a refuzat să supună testării cu aparatul etilotest, dar și prelevării de probe biologice. A fost oprit în trafic, în Deva

Interlopul din Valea Jiului Sorin Constantin Palesică, cel care a snopit în bătaie o salvamontistă din Straja, în urmă cu patru ani, a „comis-o” din nou. Acesta s-a ales cu dosar penal, după ce, azi-noapte, își conducea autoturismul prin Deva. Polițiștii rutieri au observat că mașina în care acesta se afla era condusă haotic și l-au oprit pe Palesică. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, omul mirosea a alcool, drept pentru care oamenii legii i-au cerut să sufle în „fiolă”. 

„La data 04.02.2020, în jurul orei 04:00, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul a refuzat se supună testării cu aparatul etilotest, precum şi procedurii de prelevare de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În data de 7 februarie, în jurul orei 02:30, Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută de Sorin Palesică. Tânăra agresată a fost transportată la Spitalul Municipal Lupeni și, ulterior, transferată la Spitalul de Urgență din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Câteva luni mai târziu, însă, Miruna Inel și-a retras plângerea, iar procesul penal împotriva lui Palesică a încetat.

Adauga comentariu