Individul care a violat și șantajat o copilă de 11 ani, nemulțumit că a ajuns în arest. A contestat decizia Judecătoriei Petroșani

Individul din Petroșani acuzat că a violat și șantajat o fetiță de 11 ani a ajuns în spatele gratiilor. Judecătoria Petroșani a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a lui Petru Rafan, pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea judecătoriei nu este definitivă, împotriva acesteea bărbatul a depus contestație. Dosarul urmează să fie trimis la Tribunalul Hunedoara, unde se va da decizia definitivă. 

Petru Rafan, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a violat o minoră de 11 ani, fiica vecinei acestuia. Mama fetiţei susţine că a fost şi ea obligată de individ să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeia susține că Rafan avea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice dacă fata îi va spune ei sau altor persoane despre relatiile sexuale. Şeful IPJ Hunedoara a solicitat o verificare în regim de urgenţă la Poliţia Petroşani, după ce au apărut informaţii cum că mama ar fi sesizat că minora a fost abuzată sexual, iar poliţiştii ar fi ignorat spusele ei. Rafan a fost ridicat de la domiciliu, în noaptea de 12 februarie. A fost dus la Poliție pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore și arestat preventiv. 

 

Adauga comentariu