Încep lucrările la pista de atletism de la stadionul „Cetate”. Valoarea proiectului este de peste cinci milioane de lei. Florin Oancea: „Vom avea cea mai modernă pistă de atletism unde vom putea organiza competiții naționale și internaționale”

Încep lucrările la pista de atletism de la Stadionul Cetate Deva. Valoarea proiectului este de peste 5 milioane de lei, iar la final stadionul va avea mai multe sectoare speciale de atletism – aruncare cu sulița, aruncarea greutății, groapă cu nisip, săritura cu prăjina, alergare, săritură în lungime și triplusalt

„Am semnat ordinul de începere a lucrărilor la pista de atletism amplasată în incinta Stadionului Cetate Deva. Lucrările efective vor începe luni, 15 iunie 2020. Pista este prevăzută cu 8 culoare. În spatele porților de fotbal vor fi amenajate opt sectoare speciale de atletism – aruncare cu sulița, aruncarea greutății, groapă cu nisip, săritura cu prăjina, alergare, săritură în lungime și triplusalt etc. Valoarea lucrărilor este de 5.008.210,75 lei. Vom avea cea mai modernă pistă de atletism unde vom putea organiza competiții naționale și internaționale”, a declarat primarul Florin Oancea.

Pista de atletism va fi pavimentată cu un material de ultimă generație (Mondo Sport Flex). Construcția va respecta toate prevederile Federației Internaționale de Atletism (IAAF) cu referire la suprafețele de concurs (dimensiuni, calitate material, număr discipline) și poate fi omologată pentru concursuri internaționale.
 

Adauga comentariu