IMAGINI INCREDIBILE de pe lotul IV al autostrăzii Lugoj-Deva, cel care va fi dat în trafic astăzi. „Dealul Liliecilor” este ancorat și nu prea...

Imagini incredibile au fost surprinse de membri forumului peundemerg.ro, forumul care monitorizează toate construcțiile de autostrăzi din România. Dealul „liliecilor” nu este ancorat „ca la carte”, existând riscul ca bucăți din el să cadă oricând. Dovadă stau bucățile mici de rocă care există astăzi la baza dealului. Mai mult, pe marginea autostrăzii, a fost pus pământ, care la prima ploaie va ajunge pe autostradă, spun membrii forumului.

„Spre Deva sunt foarte multe ancore lăsate aiurea... îmi vine să urlu”, scrie Ionuț, cel care a realizat imaginile, pe forum.peundemerg.ro.

Recepția pentru acest lot a fost făcută luni, iar imediat după CNAIR a emis un comunicat de presă, în care îi laudă pe cei de la Spedition UMB, constructorul autostrăzii. 

„Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva este parte integrantă a coridorului 4 Pan european ( Rin- Dunăre), iar pe traseul acestuia se află Dealul Soimuș unde a fost pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România. Antreprenorul acestui contract în valoare de peste 419 mil. lei fără TVA este Asocierea S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L”, se arată în comunicatul CNAIR. 

Reacția membrilor forumului nu a întârziat să apară, la vederea acestor fotografii.

„Pai cum, mă frăților, cei mai verzi români și cei mai ortodocși constructori, nu au lăsat lotul farmacie, cum le mai plăcea unora să îi ridice în slavi pe aici? Obiectivitatea asta, bat-o vină, pentru unii mumă, pentru alții ciuma”, scrie Kidu, un membru al forumului.

„li s-au terminat șuruburile la ancorele alea? Oare de ce nu au fixat plasa in ele, daca tot le-au infipt in deal”, scrie și paulmare, pe forum.

Lotul IV al autostrăzii Lugoj-Deva, cel pe care se află „dealul liliecilor” va fi dat în trafic astăzi, imediat după finalizarea recepției nodului de la Ilia care se află pe lotul III al șoselei. 

sursa foto: forum.peundemerg.ro

Adauga comentariu