Imagini dintr-o biserică din Vulcan, prădată de hoți. Preotul paroh: „Am găsit biserica spartă, totul vraiște, altarul pângărit de niște oameni fără Dumnezeu”

În ultimele zile, trei biserici din Vulcan au fost prădate de hoți. Indivizi care nu au fost deocamdată prinși, au furat din lăcașele de cult diverse bunuri și cutii ale milei.

Un preot a publicat câteva fotografii cu dezastrul pe care l-au lăsat hoții în urma lor, la una dintre cele trei biserici. Mănăsuc Zgîrcea a transmis și un mesaj în care vorbește despre efortul pe care l-a făcut pentru a ridica biserica din Vulcan.

„Dumnezeu știe cu câtă trudă și jertfelnicie am ridicat biserica din Vulcan, câte nopți nedormite am avut, datorii peste datorii, neajunsuri, facturi încă neplătite și alte cele. Astăzi, cu durere am găsit biserica spartă, totul vraiște, altarul pângărit de niște oameni fără Dumnezeu. Rog autoritățile locale și poliția să intervină și să îi găsească pe făptași. Nu este posibil așa ceva, este a treia biserică spartă în câteva zile în municipiul Vulcan!”, a relatat preotul Mănăsuc Zgîrcea.

Citește și: UPDATE. Trei biserici din Vulcan au fost prădate de hoți. Indivizi necunoscuți au furat obiecte de cult și cutii ale milei

 

Adauga comentariu