Hunedoreni arestaţi preventiv, după ce au spart mai multe magazine. Unul dintre autorii faptelor este minor

Polițiștii au reușit să identifice autorii mai multor furturi din magazine, care s-au comis pe raza municipiului Hunedoara. Trei dintre ei au ajuns în spatele gratiilor, iar doi vor fi cercetați în stare de libertate, unul fiind minor. Judecătoria Hunedoara a dispus arestarea reventivă a celor trei hunedoreni, pentru 30 de zile, decizia putând fi contestată la instanța superioară. 

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea şi reţinerea preventivă a cinci hunedoreni, cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, faţă de care efectuează cercetări cu privire la comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că persoanele în cauză, la data de 20.06.2020, în jurul orei 00:50, au pătruns prin efracţie, forțând ușa de acces, în incinta unui magazin alimentar din Hunedoara, de unde au sustras mai multe pachete de țigări. De asemenea, la data de 18.06.2020, în jurul orei 00.30, au forțat grilajul antiefracție a unui chioșc alimentar, de unde au sustras mai multe pachete cu țigări”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

În cursul zilei de ieri, cei cinci au fost prezentați magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de trei dintre aceştia, minorul şi un tânăr de 25 de ani vor fi cercetaţi, în continuare, în stare de libertate.

Adauga comentariu