Hunedorean dat în urmărire națională și interațională, extrădat în Germania. Bărbatul este acuzat de infracțiuni cu violență

Un bărbat aflat în urmărire naţională şi internaţională a fost prins şi reţinut de poliţişti în urma unei acţiuni, pe raza municipiului Hunedoara. Bărbatul urmează a fi predat autorităților judiciare germane, pentru continuarea cercetărilor.

„În data de 11.08.2019, în jurul orei 20:15, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Hunedoara au organizat o acțiune în urma căreia au depistat un bărbat de 30 de ani, din municipiului Hunedoara, aflat în urmărire naţională şi internaţională. Bărbatul a fost ridicat de pe raza municipiului Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă în vederea extrădării, emis de către autoritățile germane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Acesta este cercetat pentru comiterea, în cursul lunii ianuarie 2019, pe teritoriul Germaniei, a unor infracţiuni de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, ca urmare a unui conflict în care şi-ar fi agresat un conaţional.

Adauga comentariu