Fost președinte al PNL Hunedoara și deputat în Parlamentul României, Bogdan Țîmpău s-a transformat într-un „guru”. Folosește terapia transformațională, care curăță energia individuală

Bogdan Țîmpău, fostul președinte al liberalilor hunedoreni, până în data de 26 iulie 2016, și fost deputat în Parlamentul României timp de două mandate (între 2008 și 2016), a renunțat definitiv la politică și a trecut la chestiunii „lumești”. El îi învață pe oameni cum să își curețe energia individuală pentru a-și face viața mai frumoasă. 

Potrivit datelor publicate pe profilul său de facebook, Țîmpău este acum „facilitator Access Bars”.

Ce înseamnă asta? Noi nu am știut, dar am dat un „search” pe Internet și am aflat. Iată descriere de pe site-ul simplitao.ro:

„Ai vrea să explorezi programe mentale vechi și să treci peste blocaje emoționale adunate de-a lungul vieții. Sau poate ai o credință preluată de la cineva, care te limitează și care nu pare a-ți mai servi în vreun fel, pe care vrei să o schimbi.

Sau simți că a venit vremea să te împrietenești cu energiile tale și să nu te mai judeci atât de aspru de fiecare dată!

În oricare dintre situații te-ai regăsi, terapia Access Bars te ajută să îți regăsești entuziasmul și strălucirea.

Prin Access Bars înveți să-ți spargi barierele și să-ți nelimitezi alegerile, așa cum zic prietenii noștri de la Armonia Vieții. (...)

Access Bars este o terapie energetică ce folosește 32 de bars (bare) – puncte pe cap – unde ai stocate toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante, sub formă electromagnetică”.

Țîmpău „s-a recalificat”. Din politician, „meserie” în care, mai tot timpul, vinzi iluzii pentru voturi, acum fostul deputat promite oamenilor altceva. Bani, comunicare, creativitate, printr-o terapie transformațională de curățare a energiei. 

„Vrei sa afli cum poti renunta cu usurinta si in mod placut la tensiuni si limitari? Haide vineri, 28 iunie, in Deva, incepand cu ora 19.00, sa vorbim despre Access Bars, terapia transformationala care schimba si curata energia individuala prin accesarea celor 32 de puncte de la nivelul capului care corespund la 32 de arii diferite din viata ta precum: comunicare, bani, creativitate …

Prezentarea este gratuita, iar numarul de locuri este limitat. (...)
Iti doresti mai multa usurinta si bucurie in viata ta?”, a scris Bogdan Țîmpău, pe contul său de socializare.

Bogdan Țîmpău a fost îndepărtat de la conducerea PNL Hunedoara, în urma pierderii rușinoase a alegerilor locale, în anul 2016. PNL a pierdut atunci și conducerea Consiliului Județean și primăria Deva. În locul său a fost numit interimar deputatul liberal de Alba Florin Roman. 

sursa foto: facebook/Bogdan Țîmpău

 

Adauga comentariu