Fetița de 13 ani, din Hunedoara, dispărută marți după-masă, de negăsit. Polițiștii vă cer ajutorul

Fetăța de 13 ani, din Hunedoara, dispărută de marți după-masă, este încă de negăsit. Polițiștii nu au reușit încă să dea de urma fetei, pe care familia o caută cu disperare de două zile. 

La data 28.04.2020, în jurul orei 22:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că, în jurul orei 16:30, fiica sa, LUCA MARIA MAGDA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de jeans de culoare albastră, o bluză de culoare maro, cu scris auriu în zona pieptului și pantaloni jeans de culoare albastru deschis. Aceasta are înălțimea de 1,50 m., greutate 50 kg., ochi verzi, păr de culoare blond, tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime și nu prezintă semne particulare.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu