Femeie rănită grav, în urma unui accident. A fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în afara părții carosabile a unui drum comunal. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O femeie de 46 de ani, din comuna Sălașu de Sus, a fost rănită grav de un șofer. Totul s-a întâmplat ieri după-masă, iar victima mergea înspre casă, pe marginea drumului. La un moment dat, femeia a fost acroșată de un autoturism și rănită grav. După producerea accidentului, șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost identificat ulterior de oamenii legii.

„În data de 05.12.2019, în jurul orei 16:00, o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Sălașu de Sus, în timp ce se deplasa (în calitate de pieton) pe DC 75, din direcția de mers Sălașu de Sus – Zăvoi, pe partea dreaptă a sensului de mers, în afara părții carosabile, a fost surprinsă și accidentată grav de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Sălașu de Sus (care a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Bărbatul are acum dosar penal.

Adauga comentariu