Femeie de 93 de ani căutată de familie. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O femeie de 93 de ani, din comuna Zam, este căutată de familie, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Rudele nonagenarei au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi. Femeia a mai plecat și în trecut de acasă, fiind găsită în vecinătatea satului.

„Ieri, în jurul orei 18:05, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie în vârstă de 65 de ani, din comuna Zam, despre faptul că, în jurul orei 15:00, mama sa, TUDOSĂ IOANA, în vârstă de 93 de ani, cunoscută cu afecţiuni medicale, a plecat voluntar de la adresa la care locuiește (din satul Pojoga, comuna Zam) şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au stabilit că femeia a mai plecat voluntar de la adresa unde locuiește, fiind găsită însă, de fiecare dată, în imediata vecinătate a satului”, au informat reprezentanții IPJ Hunedoara. 

La momentul plecării, femeia purta următoarele articole de vestimentație: pantaloni din lână (de culoare neagră), cămașă de noapte albastră cu imprimeu floral bleumarin, capot de culoare albastră cu imprimeu floral bleumarin, batic albastru din lână, ciorapi de culoare neagră și papuci de cauciuc de culoare neagră. 
Semnalmente: față ovală, înălţime 1,65 m, greutate 80 kg., ochi căprui, păr grizonat, drept, ten alb.
În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Polițiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită persoanelor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Adauga comentariu