Emoționant! Momentul arestării lui Traian Berbeceanu, prin ochii fiului său. Bogdan Berbeceanu a lansat astăzi piesa „Momente grele” (VIDEO)

Bogdan Berbeceanu, fiul comisarului-șef Traian Berbeceanu, a lansat o piesă emoționată în care „își strigă” durerea. Durerea, neputința, teama pe care le-a trăit acum 6 ani, atunci când tatăl său a fost arestat preventiv. Au fost momente grele, care unui copil de numai 8 ani și jumătate îi marchează existența. Bogdan Berbeceanu însă a trecut peste ele prin muzică.

Piesa „Momente grele” a fost lansată în urmă cu puțin timp, iar în ea, Bogdi, cum îi spun apropiații, vorbește despre suferința prin care a trecut și despre puterea pe care i-a dat-o tot ceea ce s-a întâmplat. Versurile îi aparțin în totalitate, iar melodia „a fost pusă în scenă” cu ajutorul prietenilor săi, în fosta sa clasă de cursuri. „Actorul principal”, care joacă rolul lui Bogdan Berbeceanu în videoclip, este fiul unui prieten și fost coleg de-al lui Traian Berbeceanu. David este finul familiei Berbeceanu. 

Piesa a fost o surpriză totală pentru tatăl său, Traian Berbeceanu.

„Atunci când ticăloșii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soția a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din școală strigându-i răutăcioși că "tatăl său este la pușcărie"... Au urmat zile cumplite pentru el. I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost și a rămas puternic! Și înțelept! Deși este încă copil își iubește tare mult țara și visează să poată să schimbe ceva în bine! Și cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învățat de la copii, de la tineri! Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!”, spune Traian Berbeceanu.

Dosarul în care a fost implicat comisarul Traian Berbeceanu pe de o parte și doi procurori, respectiv un ofițer din cadrul DIICOT Alba Iulia, pe de altă parte, se judecă de mai mulți ani, din cauza complexității nemaiîntâlnite a cazului, peste 100 de martori fiind audiaţi de instanţă, la fond. Berbeceanu a fost acuzat de foștii săi colegi din DIICOT Alba Iulia de favorizarea infractorului, în timp ce acuzatorii fostului șef al BCCO erau la rândul lor acuzați de DNA de „represiune nedreaptă”, mai multe infracțiuni de fals și abuz în serviciu. Instanța a hotărât achitarea comisarului Traian Berbeceanu și condamnarea celor trei foști angajați ai DIICOT Alba Iulia. Fostul șef al DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Mureșan, a fost condamnat la șapte ani cu executare, ofițerul Alin Muntean la patru ani cu executare, iar procurorul Sergiu Cean a primit trei ani cu executare. Decizia nu este definitivă.

sursa foto: facebook/Bogdan Berbeceanu

Adauga comentariu