După o noapte la Spitalul de Psihiatrie Zam, Cătălin Penciuc a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a vandalizat mai multe mașini și ușa de la scara blocului

Deveanul Cătălin Penciuc, zis „Bivolu”, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după scandalul monstru pe care l-a făcut ieri, în centrul Devei. Pentru că avea un comportament extrem de agresiv, bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Zam, de unde a fost externat azi dimineață, spun unele surse.

„În data de 11.07.2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice, deoarece în data de 10.07.2019, persoanaîin cauză a spart geamul de la ușa de acces a scării blocului, a distrus două autoturisme aducând injurii și amenințări persoanelor care se aflau în zonă”, a informat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ieri dimineață, Penciuc a spart mai multe mașini și ușa de la scara blocului în care locuiește, din motive necunoscute pentru moment. Vecinii au alertat de urgență autoritățile. Mai mulți mascați au sosit la fața locului, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe „Bivolu” și l-a dus la spital. Acesta a fost însoțit și de poliție, pentru că era extrem de agresiv. Surse din domeniulk medical susțineau că bărbatul s-ar afla sub influența drogurilor. Cătălin Penciuc face parte din gruparea Simota-Litera. În luna august 2018, acesta a fost condamnat, pe fond, la șapte ani de închisoare, într-un dosar care a avut ca obiect iniţierea, constituirea de grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea a unui asemenea grup, şantaj în formă continuată, lipsire de libertate, instigare la vătămare corporală gravă și instigare la lipsire de libertate.

Citește și: (FOTO-VIDEO) Scandal MONSTRU, în centrul Devei. Cătălin Penciuc, zis „Bivolu”, membru al grupării Litera-Simota, a spart mai multe mașini și ușa de la blocul în care locuiește. El a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam

Adauga comentariu