După bătaia din barul Amicii, interlopul „Endre” a primit control judiciar

Interlopul Andrei Gheorghe Lacă (fost Raita), zis „Endre”, a fost pus sub control judiciar, după bătaia din barul Amicii, din municipiul Hunedoara. Ceilalți trei inculpați vor fi cercetați în stare de libertate. Măsurile au fost dispuse de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Cei patru sunt cercetați într-un dosar penal pentru acuzațiile de purtare abuzivă, tulburarea ordinii și liniștii publice, implicarea personalului societăților specializate de pază și protecție în desfășurarea de acțiuni de forță și loviri sau alte violențe. 

Scandalul de la barul Amicii a avut loc la începutul acestei luni. Doi bărbați aflați în stare de ebrietate au intrat în local, vrând să consume bături alcoolice. Patronul a refuzat să-i servească. Din supărare cei doi au început să lovească cu picioarele mobilierul barului, moment în care angajații localului au apăsat butonul de panică. La fața locului au ajuns doi agenți de pază de la o firmă specializată, care i-au luat la pumni și picioare pe cei doi clienți. Apoi, cei doi agenți l-au chemat în ajutor și pe „Endre”, care l-a bătut pe unul dintre clienți, abandonându-l în stradă. Scandalul a fost aplanat după ce la fața locului au intervenit polițiști, jandarmi și polițiști locali. În urma cercetărilor, polițiștii i-au reținut pe cei patru bărbați pentru 24 de ore, iar azi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, fiind luate măsurile menționate mai sus. 

Citește și: Scandal monstru într-un bar din municipiul Hunedoara. Cunoscutul interlop „Endre”, doi agenți de pază și un client, reținuți

Adauga comentariu