Dosar penal pentru un hunedorean care și-a agresat nevasta și copilul. Bărbatul a fost dat afară din domiciliul conjugal

Un bărbat de 57 de ani, din Orăștie, va răspunde în fața legii, după ce soția sa l-a reclamat la Poliție că a fost violent cu ea și cu copilul lor. Femeia le-a spus oamenilor legii că în urma unei discuții aprinse cu soțul său, acesta a lovit-o atât pe ea cât și pe fiica lor de doar 13 ani.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuință, soțul său, în vârstă de 57 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu, a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe fiica lor minoră (în vârstă de 13 ani). După aplanarea conflictului şi în urma completării chestionarului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătroul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Totodată, poliţiştii au deschis dosar penal pentru violență în familie, bărbatul fiind dat afară din locuința conjugală, pe perioada valabilității ordinului de restricție. 

Sursa foto: bihon.ro

Adauga comentariu