Cele două copile dispărute, din municipiul Hunedoara, găsite de polițiști

Cele două minore date dispărute de familiile lor, din municipiul Hunedoara, au fost găsite de polițiști. Fetele se aflau într-o scară de bloc, din oraș, nefiind victime ale vreunei infracțiuni. Polițiștii le-au găsit, în urma unei acțiuni specifice, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Iulia Mercurean, în vârstă de 14 ani, și Roberta Oana Andraș, au fost plecate de la domiciliu de mai multe zile. 

În data de 20 mai, mama primei fete, Iulia Mercurean, a apelat la ajutorul poilițiștilor pentru a o găsi, după ce fata plecase de acasă din data de 9 mai. Aceasta le-a spus părinților că merge să o viziteze pe o prietenă și nu s-a mai întors. A comunicat cu familia prin intermediul mesajelor de pe o rețea de socializare, dar nu a răspuns la apelurile telefonice. De fiecare dată, le-a spus părinților că „este bine”. A doua adolescentă a plecat de la domiciliu din data de 15 mai. Roberta Oana Andraș i-a spus bunicii ei că merge să cumpere lapte de la un chioșc și nu s-a mai întors. În aceeași zi, bunica fetei a sesizat polițiștii cu privire la dispariția minorei. Roberta Oana Andraș i-a spus prietenei ei, Iulia mercurean, că a plecat de acasă, pentru că bunicul ei ar fi lovit-o, a informat IPJ Hunedoara. 

Citește și: ALERTĂ. Copile din municipiul Hunedoara, dispărute de mai multe zile. Familiile și polițiștii le caută cu disperare

 

 

Adauga comentariu