Caz șocant în municipiul Hunedoara. Un tânăr a făcut infarct și a murit, în timp ce fugea de polițiști, pentru că nu avea declarație pe propria răspundere

Tragedie fără margini, în municipiul Hunedoara. Un tânăr a murit pe stradă, după ce a fugit de polițiști pentru că nu avea declarația pe proprie răspundere, scrie adevarul.ro.

Sâmbătă, 9 mai, băiatul se afla în centrul orașului împreună cu un prieten și niciunul dintre ei nu avea declarația prevăzută de ordonanțele militare. Au luat-o la fugă la, la vederea unui echipaj de Poliție sosit în zonă. Tinerii au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia, conform sursei citate. A făcut infarct și a murit, la scurt timp. 

Potrivit polițiștilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele de dinainte de tragedie consumase trei doze de astfel de băuturi. 

În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Sursa foto:digi24

Adauga comentariu