BREAKING NEWS. Tânără înjunghiată mortal, într-un parc din Timișoara. Autorul crimei este din LUPENI (VIDEO)

Scene de groază în parcul din spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. O tânără de 21 de ani a fost înjunghiată mortal cu cuțitul de către fostul iubit. Autorul crimei este Cosmin Titis un bărbat de 31 de ani din Lupeni.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Crima s-a produs vineri seara, în jurul orei 19.00, pe o alee a parcului din centrul Timișoarei, unde fata se plimba împreună cu o prietenă, scriu cei de la opiniatimișoarei.ro. În fața lor a apărut fostul iubit al fetei, care a tras-o deoparte să vorbească cu ea.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, individul a scos un cuțit pe care îl ținea într-o teacă, s-a năpustit asupra tinerei și i-a aplicat mai multe lovituri în gât, în piept și la nivelul feței, sub privirile uluite ale prietenei. Apoi, a abandonat-o într-o baltă de sânge și a dispărut. 

Prietena tinerei înjunghiate a apelat serviciile de urgență. Timp de câteva zeci de minute, medicii au încercat resuscitarea fetei, dar fără niciun rezultat. 

Cosmin Titis a fost prins după câteva ore de la comiterea crimei. Polițiștii au dat semnalmentele după care poate fi recunoscut criminalul, cerându-le persoanelor care îl văd să sune la 112. De asemenea, fotografii cu bărbatul din Lupeni au fost distribuite pe rețelele de socializare. Acesta a fost prins de polițiști în zona Pădurea Verde, la ieșire din Timișoara spre Lugoj. Cosmin Titis a fost depus în arestul Poliției Timiș. 

Adauga comentariu