BREAKING NEWS. Lovitură de teatru... la Teatrul din Petroșani. Fostul manager Nicoleta Bolcă, plecată din funcție în plin scandal cu iz penal, la un pas de a reveni la conducerea instituției

Fostul manager al Teatrului Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroșani, Nicoleta Bolcă, a câștigat concursul pentru funcția de manager al instituției de cultură, organizat de Consiliul Județean (CJ) Hunedoara, susțin unele surse.

Rezultatele consursului au fost afișate pe site-ul CJ Hunedoara, însă, spre deosebire de toate celelalte concursuri, în acest caz au fost anonimizate. 

Al doilea candidat, care nu a trecut de probele concursului, a fost actualul manager interimar al teatrului, actrița Irina Burghiu Anuțoiu. Rezultatele publicate astăzi pot fi contestate. 

Nicoleta Bolcă a demisionat din funcția de manager în urmă cu doi ani. În acea perioadă, la Teatrul din Petroșani s-au descoperit mai multe nereguli privind modul în care a fost cheltuit bugetul instituției, în baza unui control al CJ Hunedoara. Raportul încheiat de Corpul de control al CJ a fost înaintat la Parchet. 

În curs de actualizare... 

 

Adauga comentariu