BREAKING NEWS. HALUCINANT! Fetiță de șase ani, agresată sexual de un pensionar de 80 de ani, din comuna Buceș

O fetiță de șase ani a fost agresată sexual de un pensionar de 80 de ani. Totul s-ar fi întâmplat în comuna Buceș, din județul Hunedoara. Surse din cadrul anchetei susțin că familia victimei lucra pentru pensionar, iar în data de 28 iunie 2019, oamenii au lăsat copila în grija bărbatului. Ororile s-ar fi produs pe parcursul timpului cât părinții fetiței au fost plecați la câmp. 

„In data de 06.08.2019, polițiștii Biroului Investigații Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore in varsta de 6 ani, din comuna Buces. Din primele cercetări, se pare ca fapta ar fi fost comisa in data de 28.06.2019 de catre un vecin al familiei minorei, un barbat in vârstă de 80 de ani (insa minora nu a relatat nimic familiei, de la acea data). Bărbatul ar fi profitat de circumstanța ca se afla cu minora la domiciliul său, in timp ce părinții micuței prestau activități agricole. In cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuala fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Actul de natură sexuală, altul decât cele prevăzute în art. 218, cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra sau de a-și exprima voința ori profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar când victima este minoră cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Adauga comentariu