Bărbatul care a furat telefonul directoarei din Primăria Deva a fost plasat sub control judiciar

Petroșăneanul prins imediat după ce a furat telefonul șefei Direcției de Taxe și Impozite a Primăriei Deva a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura a fost luată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. 

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a intrat direct în biroul șefei Direcției, Carla Popa, a profitat de faptul că nu era nimeni în încăpere și i-a furat acesteia telefonul. Directoarea spune că nu a lipsit mult, iar când s-a întors nu mai avea telefonul pe birou. Toată operațiunea a fost filmată de camerele de supraveghere.

„Totul a durat aproximativ două minute. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observa cum bărbatul intră în birou, se uită peste tot, apoi iasă afară și intră iar. Ia telefonul și pleacă”, a spus directorul Direcției de Taxe și Impozite Deva, Carla Popa, pentru „Ziar de Hunedoara”.

Hoțul, Revitea Ioan Sebastian, este un bărbat din Petroșani, recidivist și fără ocupație. Polițiștii au reușit în scurt timp să pună mâna el și să recupereze tot prejudiciul. Revitea vânduse telefonul, un Iphone 7 Plus, unui bărbat din Brad, la preț de chilipir. 

„În data de 25 februarie, în jurul orei 13:30, a pătruns fără drept într-un birou aparținând Direcției de Taxe și Impozite Locale Deva, de unde, profitând de faptul că nu se afla nimeni, a sustras un telefon Iphone 7 Plus, care aparținea unei angajate a acestei instituții, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.900 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

 

Adauga comentariu