Bărbat de 35 de ani, mort în urma unui accident rutier. A traversat strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină

Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, a murit aseară, în Petroșani. Totul s-a întâmplat în jurul orei 22, pe centura municipiului. Potrivit polițiștilor, se pare că bărbatul încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis, și a fost lovit de o mașină. Impactul a fost atât de puternic, încât victima a decedat pe loc. Leziunile la cap au fost incompatibile cu viața. 


„Aseară, in data de 11.07.2019, la ora 21:55 Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe șoseaua de centură DN66, un pieton a fost lovit de un autoturism. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 30 de ani din județul Gorj, in timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe șoseaua de tranzit a municipiului Petroșani, a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, care a traversat neregulamentar si prin loc nepermis, șoseaua de tranzit. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Adauga comentariu