Aproape 50 de tineri polițiști, repartizați la IPJ Hunedoara. „Sunt absolvenți ai școlilor de poliție cu medii de peste 9”

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara are, de astăzi, forțe proaspete în prevenirea și combaterea infracționalității. Aproape 50 de tineri polițiști, absolvenți ai școlilor de specialitate, vor face parte din structurile de poliție din județ. Este al doilea val de încadrări la IPJ Hunedoara din ultimele două luni, în luna octombrie au fost repartizați în județ alți 63 de agenți. 

„Un număr de 48 de tineri poliţişti (25 de agente si 23 de agenți), absolvenţi ai şcoililor de agenţi de la Câmpina şi Cluj-Napoca, au fost încadraţi, începând de astăzi, în structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) HUNEDOARA. Noua promoţie de agenți a adus în județul Hunedoara doar polițiști care au absolvit şcoala de agenți cu medii de peste 9.20. Aceştia au fost repartizaţi la structurile operative ale Inspectoratului (majoritatea la structuri de ordine publică - mediul rural si urban, poliție rutieră, Centrul de Reținere și Arest Preventiv, Serviciul Criminalistic etc.). Timp de șase luni, fiecare dintre noii poliţişti se va afla sub îndrumarea unui tutore, un poliţist cu experienţă”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

Adauga comentariu