Angajat al Oficiului Poștal Prioripost din Deva, diagnosticat cu Covid-19. Bărbatul se află internat în spital, având forme grave ale bolii

Un angajat al Oficiului Prioripost din Deva se află internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus. În data de 23 mai i-au fost recoltate probele pentru virusul SARS-COV-2, iar rezultatul a fost pozitiv. Bărbatul a făcut forme grave ale bolii, având nevoie de suport respirator, susțin surse din spitalul din Deva. Colegii acestuia sunt panicați, deoarece alți doi angajați ai Poștei din Deva, de la Oficiul Nr. 4, au decedat, după ce au contractat boala Covid-19. Cu toate acestea, susțin poștașii, măsurile de protecție pentru angajați lipsesc cu desăvârșire. 

Medicul Cecilia Birău, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a confirmat informația. Aceasta a declarat că se află în desfășurare o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili persoanele care au intrat un contact direct cu angajatul de la Oficiul Prioripost.

În curs de actualizare... 

Adauga comentariu