Amendă usturătoare pentru un vulcănean care a încălcat măsura izolării la domiciliu. Bărbatul a fost dus la un centru de carantină

Un vulcănean de 46 de ani, venit în țară din Anglia, a fost amendat de polițiști, pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu. În urma unei acțiuni de verificare, bărbatul a fost găsit la adresa declarată. Ulterior, oamenii legii au revenit pentru o nouă verificare, iar vulcăneanul a fost găsit în fața blocului. 

„În data de 01.06.2020, Poliţia Municipiului Vulcan a verificat un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vulcan, care se afla în izolare, sosit în țară din Anglia. Acetsa figura în evidențele DSP Hunedoara. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost inițial identificat la adresa de izolare declarată, respectiv la domiciliu) însă, la scurt timp, a fost identificat de poliţişti în fața blocului în care locuieşte. Prin urmare, au fost informaţi reprezentanţii DSP Hunedoara, care au dispus măsura carantinării instituționalizate a celui în cauză. Acesta a fost depus la un centru de carantină din judeţ și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a informat IPJ Hunedoara.

Sursa foto: tion.ro

Adauga comentariu