Alegeri la PSD Deva. Ancuța Elena Suciu este noul președinte al organizației

Consilierul județean Ancuța Elena Suciu este noul președinte al PSD Deva. 

Director al Agenției de Îmbunătăți Funciare - Filiala Teritorială Hunedoara, Ancuța Elena Suciu este membră a PSD din anul 2000, ocupând în prezent funcția de președinte al Organizației de Femei Social Democrate (OFSD) Deva și de secretar al aceleeași organizații la nivel județean. 

„Vreau în primul rând să fim uniți, că doar așa putem să reușim. Și vreau să avem diverse întâlniri cu cetățenii din Deva, să le venim în sprijin cu proiecte pentru municipiu. Să ieșim împreună cu consilierii locali la dezbateri cu cetățenii. De asemenea îmi doresc să continui activitățile care s-au mai făcut de către membrii organizației”, a declarat noul președinte al PSD Deva. 

În cadrul Conferinței Municipale a PSD Deva au fost alese și structurile de conducere ale organizației. Lucian Rus a fost ales președinte executiv, iar Mircea Bobora, Nicolae Stanca, Ovidiu Moș, Ciprian Roman, Emilia Clej, Iuliana Lupea și Florin Bălan sunt vicepreședinții filialei de partid. Ioan Demeter a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali, Bogdan Sever la Organizația de Seniori, Claudiu Magda la TSD, Dragoș Gabor la PES, iar Ciprian Drăgan va fi secretarul executiv al organizației. Totodată, s-a stabilit componența Biroului Municipal al PSD Deva, din care fac parte 15 membri. 

Adauga comentariu