Ajutorul lui Moș Nicolae a venit, la Deva, pe patine. Primarul a împărțit dulciuri copiilor, iar apoi a pornit o cursă pe gheață

Moș Nicolae a ajuns ieri seară la Deva, pe patine. Peste 400 de copii l-au așteptat la Patinoarul din Parcul Cetății Deva. Ajutorul lui Moș Nicolae a fost primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. El a scos, nu din ghetuțe, ci din sacul magic, dulciuri pentru toți copiii.

Programul evenimentului care a fost pregătit special de administrația publică locală, pentru copiii din municipiul Deva a inclus: concurs de patinaj, recital de colinde susținut de corul Lira de la Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” din Deva și de invitatul special – Cristian Fodor. Toate acestea au făcut ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie cu adevărat magică.

„La concursul de patinaj, toți copiii care au intrat pe gheață, au fost câștigători. Ei au primit dulciuri din partea primarului Nicolae-Florin Oancea. Primarul a încălțat la rândul său patinele și a pornit într-o plimbare pe gheață împreună cu copiii. Pentru puțin timp, el a uitat de grijile de zi cu zi și a simțit din nou bucuria copilăriei, alături de cei mici. Evenimentul de Moș Nicolae a fost organizat de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local al municipiului Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, în parteneriat cu Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” din Deva”, au declarat reprezentanții administrației locale.

Intrarea la patinoar este gratuită până în 17 decembrie 2018. 


Adauga comentariu