Acuzat că a snopit în bătaie un afacerist din Gorj, Mărgan jr. a fost pus sub control judiciar. Victima a primit 45 de zile de îngrijiri medicale

Ionuț Crîznic, fiul fostului lider de clan interlop Cornel Crîznic, zis „Mărgan”, a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe, după ce, susțin anchetatorii, împreună cu un alt individ au bătut un om de afaceri din Gorj. Victima are nevoie de o lună și jumătate de îngrijiri medicale, după bătaia pe care a încasat-o. 

„Inculpatul este acuzat de comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe nu și pentru cea de distrugere. Pe lângă probele care s-au administrat, partea vătămată a depus și un certificat medico-legal care atestă că a suferit leziuni traumatice care necesită îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile. În opinia noastră fapta este gravă, la numărul mare de zile de îngrijiri medicale primite. Procurorul de caz a dispus punerea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile. Acesta nu este cunoscut cu antecedente penale și s-a apreciat că măsura este proporțională cu scopul procesului penal. Totodată, în cadrul controlului judiciar inculpatul va trebui să respecte o serie de obligații și interdicții, printre care să se prezinte la organele de poliție, conform programului stabilit, de pe raza localității de domiciliu și să nu părăsească localitatea de domiciliu, fără încuviințarea organului de anchetă”, a declarat Camelia Caragea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

Crîznic a fost săltat ieri din trafic de polițiști, de pe DN 68, fiind dus la IPJ Gorj pentru audieri. Bărbatul a fost pus sub control judiciar, deși, în această dimineață, informațiile furnizate de la nivelul IPJ Gorj erau că se va cere arestarea lui preventivă și că va fi dus în instanță cu această propunere. 

 

 

Adauga comentariu