Accident rutier cu patru victime între Hațeg și Călan. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri

Un accident rutier grav s-a produs în această seară pe drumul național 66, între Hațeg și Călan. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. 

Din datele transmise de medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, accidentul s-a soldat cu patru victime, două dintre ele fiind încarcerate și în stare de inconștiență. La fața locului intervin echipaje de la SAJ Hunedoara și un echipaj de descarcerare. Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri. 

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 66 Deva – Hațeg, în zona localității Bretea-Streiului, județul Hunedoara, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă. Traficul este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale. Circulația este deviată prin municipiul Hunedoara.Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute”, a informat Poliția Română.

Revenim cu detalii... 

 

Adauga comentariu