Accident mortal, pe DN7, în apropiere de Orăștie. Un bărbat și-a pierdut viața, după o manevră inconștientă

Accident mortal, în apropiere de Orăștie, în zona Aurel Vlaicu. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din orașul Geoagiu, a murit, după ce a făcut o manevră extrem de periculoasă. Omul, care conducea o autoutilitară, a vrut să schimbe banda, dar fără să se asigure. Gestul său a dus la o tragedie. Mașina în care se afla s-a izbit lateral de un autoturism, care circula în aceeași direcție. 

„În  data de 04.08.2019, în jurul orei 17:50, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din orașul Geoagiu, a condus o autoutilitară pe DN7 din direcția Deva-Sebeș (zona „Izvorul Rece”), iar din cauza faptului că a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers fără să se asigure corespunzător, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus un bărbat de 51 de ani, din municipiul Arad, care circula în aceeași direcție. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto de 64 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Traficul rutier în zona a fost restricționat aproximativ o oră. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a cerceta toate cauzele care au dus la producerea accidentului. Cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legiști. 

Adauga comentariu